Sunday, March 30, 2008

Ett söt avbrott.


Igår vad det meningen att jag skulle plugga och skriva mitt paper, men en väldigt söt kille hade bestämt sig för att jag inte enbart skulle få plugga igårkväll. Så han kom hem till mig med en ask fylld med choklad under armen. Det är två av mina stora svagheter här i livet. Choklad och killar. Så jag kunde inte säga nej till han och lät han komma in, trots att jag verkligen behövde plugga. Han vet verkligen hur han ska förföra en kille. Så billig är jag, det enda som behövs för att förföra mig är bara en ask choklad. Han är verkligen en "smoldering temptress". För att citera en favoritfilm. Gissa vilken.

Vi släckte lamporna och tände ett par ljus och kollade på några av mina dvd filmer, som annars bara står i hyllan och samlar damm. Efter två filmer såg jag att han höll på att somna så jag skickade han hem igen. Han fick inte sova över för att jag ska verkligen plugga idag. Inga fler avbrott. Inte ens choklad kommer att få mig att inte plugga idag. För jag måste bli klar snart.

Så idag SKA jag plugga och bara stänga in mig och inte komma ut förrän jag är klar. Det bestämmer vi. Men får se hur länga jag kan hålla det.

2 comments:

Susanna said...

Låter sjukt romantiskt =0)

Hasan said...

Susanna: Det var iaf kul med lite avbrott, så man slapp tänka på tentan så mycket.