Friday, November 30, 2007

World AIDS Day

På grund av att det är internationella aidsdagen imorgon kommer min blogg att byta färg och få färgen röd istället, och en vecka framåt. För jag tycker inte att det räcker med bara en enda dag för att upplysa om aids och hiv. Tycker att det aidsdagen borde bli aidsveckan eller aidsmånaden. Bröstcancern har tex fått en hel månad och fått en hel del publicitet i tidningarna. Till och med globen förvandlades till en jättestor rosa bröst. Skit bra. Absolut. Om bara aids och hiv kunde få samma utrymme hade det varit superbra.

2 comments:

Anonymous said...

Hej!

Fin röd blogg! Håller med dig om internationella aidsdagen. Det borde absolut bli internationella aidsveckan eller månaden istället.
Det behövs mer uppmärksamhet åt fler sjukdomar (m.m.) även om det är jättebra att intresset är stort för tex bröstcancer i oktober.

Jamilla

Hasan said...

Jamilla: Tack! Trevligt att någon håller med mig om det. Med tanke på hur utspridd hiv och aids är och hur många människor som har drabbats av det och lever med det, så borde man ge den minst en månad, tycker jag.