Friday, January 26, 2007

För i tiden fanns det bara en enda gratistidning, nu finns det hur många som helst. Och de som delar ut tidningarna är ännu jobbigare. Man hoppar av bussen och innan man har ens hunnit lägga ner sin fot i marken, står de där och trycker sina jävla gratistidningar rakt upp i ens ansikte. Man blir så överraskad att man tar en tidning utan att tänka på det. Från det stadiet finns det inget återvändo. Antingen så kastar man tidningen och börjar springa för sitt liv eller så står man och blir matad med gratistidningar. Om man har tagit emot en så släpper de inte en förrän man har tagit alla deras tidningar och till slut att man har själv blivit en av de. Och nu måste man själv stå där och dela ut gratistidningar. Det är så man blir gratistidningsutdelare. Det är en stor jävla fälla.

2 comments:

Piffling said...

Som anställd på skånes största gratistidning kan jag väl inte annat än hålla med. Och sen kan jag tyvärr meddela att det kommer en till gratistidning inom kort. iallafall i malmö , men det är inte mitt fel

Anonymous said...

Jag blev anfallen häromdan, men slapp undan =). Appropå slippa undan, det gick rykten häromdan om att en viss elle-gala gick före oss!? Va? VA? VAA??!!